06.11.2018
Lorenza Borrani ensi kertaa Suomessa

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri (KPKO) saa 15. ja 16.11. vieraakseen kansainvälisesti kysytyn viulistin Lorenza Borranin. Euroopan kamariorkesterin konserttimestarina toimiva Borrani esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin kanssa Verkatehtaan Vanaja-salissa torstaina 15.11. Sama ohjelma esitetään seuraavana iltana 16.11. Kokkolan Snellman-salissa. Borrani johtaa konsertin konserttimestarin paikalta.

Maailmalla kysytty konserttimestari Lorenza Borrani tunnetaan inspiroivana ja karismaattisena viulistina, jota on odotettu Suomeen jo pitkään. Euroopan kamariorkesterin ja oman Spira Mirabilis -yhtyeensä lisäksi hän on johtanut maailman ansioituneimpia orkestereita konserttimestarin paikalta ja esiintynyt huippukapellimestareiden ja -kamarimuusikkojen kanssa.  

Lorenza Borranin ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin konserttien ohjelmassa on Mozartin Serenata notturna, Schnittken Moz-Art á la Haydn sekä Beethovenin cis-molli-jousikvarteton nro 14, op. 131 jousiorkesteriversiona.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle