16.10.2018
Beethoven-luento Raatihuoneella 21.10.

- Musiikkitoimittaja Eva Tigerstedt luennoi nuoresta Beethovenista 

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin (KPKO) suursatsaus, Beethoven-konserttisarja - jolloin kaikki Ludwig van Beethovenin (1770—1827) yhdeksän sinfoniaa esitetään vuosina 2018-2020 - lähti menestyksekkäästi käyntiin syyskuun lopulla Beethoven 1 -konsertilla. 

Konserttisarjaan on liitetty myös luentosarja, jossa tuodaan esiin mm. musiikin- ja taidehistorian sekä yleisen historian ilmiöitä Beethovenin tuotantoon ja persoonaan liittyen. Luennoitsijoiksi saapuu alan kotimaisia huippuasiantuntijoita.

Ensimmäisenä vuorossa on suosittu musiikkitoimittaja Eva Tigerstedt. Yle radio 1:stä tuttu toimittaja, musiikin maisteri Eva Tigerstedt luennoi Kokkolan Raatihuoneella sunnuntaina 21.10. nuoresta Beethovenista sekä ensimmäisen ja toisen sinfonian syntyajoista. Luento alkaa klo 14.00 ja siihen on vapaa pääsy. Luennon jälkeen (kesto n. tunti) yleisöllä on mahdollisuus kahvitarjoilun lomassa jäädä keskustelemaan luennon aiheista. 

Beethoven-luentoja järjestetään kerran kaudessa. Seuraava Beethoven-luento sijoittuu keväälle 2019, jolloin konserttisarjassa vuorossa on Beethovenin kolmas ja neljäs sinfonia. 

Beethoven-luentosarja:
NUORI BEETHOVEN
luennoitsijana Eva Tigerstedt
su 21.10.2018 klo 14.00
Kokkolan Raatihuoneella - VAPAA PÄÄSY


Siirry "Ajankohtaista"-sivulle