26.02.2019
Lapsiparkki aukeaa Kamariorkesterin konserteissa

- hoitomahdollisuus 3-10 -vuotiaille Snellman-salin konserttien yhteydessä

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri (KPKO) ja orkesterin ystäväyhdistys Klangi ovat kehitelleet uuden avauksen: loppukevään konserteissa Snellman-salilla on tarjolla lapsiparkki.  

”Kamariorkesterille on tullut kyselyjä konsertin yhteydessä järjestettävästä lastenhoitomahdollisuudesta. Olemme iloisia, että saamme tämän palvelun nyt kokeiltavaksi neljään konserttiin” kertoo yleisötyöntekijä Aino Häli. 

Lapsiparkki sijaitsee aulatilojen lähellä, mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Lastenhoidosta vastaavat Kiviniityn lukion Lontoon leirikoululaiset, joiden johdolla parkissa leikitään, pelataan ja askarrellaan. ”Parkkilipun” hinta on 5 €/ lapsi ja se maksetaan käteisellä ennakkoon tai viimeistään paikan päällä. Parkin tuotto kilahtaa lyhentämättömänä opiskelijoiden leirikoulutilille. Lapsi tuodaan luokkaan viimeistään klo 18.45 ja haetaan konsertin loputtua. 

Lapsiparkki aukeaa jo perjantaina 8.3. konsertin yhteydessä. Muut aukioloajat ovat la 23.3., la 13.4. ja la 4.5. Paikkavarauksia parkkiin voi tehdä sähköpostitse aino.hali@kamariorkesteri.fi tai tekstiviestitse numeroon 0400 250 906. Parkkiin mahtuu konserttia kohti kymmenen osallistujaa, sen vuoksi ennakkovaraus kannattaa! 

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle