03.03.2020
Jari Sinkkonen luennoi Beethovenista Kokkolan Raatihuoneella 10.3.

Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin (KPKO) Beethoven-konserttisarjaan liittyvässä luentosarjassa tuodaan esiin mm. musiikin- ja taidehistorian sekä yleisen historian ilmiöitä Beethovenin tuotantoon ja persoonaan liittyen. Tällä kertaa vieraaksi saapuu arvostettu lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lääketieteen tohtori ja kirjailija Jari Sinkkonen.

Kokkolan Raatihuoneella tiistaina 10.3. klo 18 Sinkkonen antaa psykologisen näkökulman säveltäjämestari Ludwig van Beethovenin (1770—1827) elämään ja tuotantoon. Luento alkaa klo 18.00 ja siihen on vapaa pääsy. Luennon jälkeen (kesto n. tunti) yleisöllä on mahdollisuus kahvitarjoilun lomassa jäädä keskustelemaan luennon aiheista. 

Beethoven-luennot ovat osa KPKO:n laajempaa Beethoven-projektia, ja järjestetään kerran kaudessa. Luennoitsijoiksi saapuu alan kotimaisia huippuasiantuntijoita. Edellisillä luennoilla ovat puhujina vierailleet musiikkitoimittajat Eva Tigerstedt, Minna Lindgren ja kapellimestari Klaus Mäkelä.

Seuraavana vuorossa Beethoven-konserttisarjassa on kahdeksas sinfonia lauantaina 14.3. Snellman-salissa KPKO:n kunniakapellimestari Juha Kankaan johdolla.

KPKO:n Beethoven-sarjan yleisötyötä tukee Keski-Pohjanmaan Kulttuurirahasto.

Puhutaan Beethovenista!
ti 10.3.2020 klo 18.00
Kokkolan Raatihuoneella, Mannerheiminaukio 4
luennoitsijana Jari Sinkkonen
Vapaa pääsy, maksullinen kahvitarjoilu

Siirry "Lehdistötiedotteet"-sivulle